m

Nextstep Healthstudio

Iedereen is verschillend, dat betekent dat jouw lichaam, jouw doel, jouw wensen anders zijn dan die van een ander. Nextstep Health Studio heeft de perfecte begeleid sporten programma’s die passen bij jouw doelen. Wil jij afslanken? Dan hebben wij het perfecte begeleid sporten programma voor jou!

Afslanken is meer dan gewicht alleen

Ben jij zo iemand die iedere dag op de weegschaal gaat staan? En altijd maar bezig bent met het tellen van calorieën? Het groepsprogramma afslanken bij Nextstep Health Studio neemt je mee in een veel breder begeleidingsgebied dan alleen wegen en calorieën tellen. Tenslotte is het belangrijk om dat te doen dat bij jou past en dat ook werkt. Daarom willen wij eerste weten wie jij bent en wat je allemaal al gedaan hebt om af te slanken. Dan weten we direct wat bij jou wel werkt en wat niet.

Uitgebreide persoonlijke intake

Omdat iedereen anders is willen we veel weten over jou persoon voordat we aan de slag gaan. Dat doen we met een persoonlijke intake vragenlijst. Hierin stellen wij vragen die alleen over jou gaan. Vul deze zo eerlijk mogelijk in want dat geeft ons het juiste beeld van wie jij bent en waar jij tegenaan loopt.

We lopen een tijdje met je mee

Bij afslanken is het ook belangrijk dat we weten wat jouw eetgewoontes zijn. Daarom vragen wij jou om een tijdje een eetdagboek bij te houden. De app die wij ter beschikking stellen is zo gemaakt dat wij direct met je mee kunnen kijken. Dat is erg handig voor als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Tevens zien wij hoe jouw eetpatroon er nu uitziet en dat is altijd de basis om te gaan starten met coaching.

Een persoonlijk trainingsprogramma

De trainingsstudio van Nextstep Health Studio is ingericht om op diverse niveaus onder persoonlijke begeleiding een trainingsschema in te stellen. Als jouw doel afvallen is kijken we ook naar jouw persoonlijke start van conditie en kracht. Zo kunnen we jou op de juiste manier motiveren om vol te houden en langzaam op te bouwen. Afvallen was nog nooit zo afwisselend, persoonlijk en daarom leuk.

Meten is weten

We stellen speciaal voor het doel afvallen de voortgangsregistratie in in de app per onderwerp, die past bij het behalen van jouw doel. Dit nemen we ook met je door en passen we aan aan jouw voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld centimeters afvallen of juist percentage in vet. Wil je een persoonlijke gedraging als meer water drinken of minder snoepen bijhouden dan kan dat allemaal. Er zijn ruim 300 voortgangsregistratie soorten dus die van jou zit er ook vast bij.

Gratis proefweek

Na een gratis proefweek waar we je kennis laten maken met onze manier van werken krijg je een uitgebreide persoonlijke intake. Hierna  ga je aan de slag met een programma dat past bij jouw doel. Dat is het voordeel van begeleid sporten. Het is doelgericht en betaalbaarder dan Personal Training.

[gymedge-vc-button buttontext=”GRATIS PROEFWEEK” btnalign=”center” txtcolor=”#ffffff” txthovercolor=”#ffffff” bgcolor=”#720e07″ buttonurl=”https://nextstephealthstudio.nl/contact/”]

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About