m

Nextstep Healthstudio

Zo wordt 2023 jouw jaar

We sluiten het jaar 2022 weer af en kijken terug naar een mooi jaar. Zowel privé als zakelijk zijn er mooie veranderingen en beslissingen genomen. Hoe zit dat met jou? Kijk jij ook terug naar een mooi jaar en belangrijker, hoe wordt 2023? Iedereen heeft altijd nieuwe goede voonemens voor een nieuw jaar. De meeste die wij horen zijn afvallen en fitter worden. Laat dat nou net onze business zijn.

Waarom we goede voornemens niet volhouden

Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun goede voornemens niet volhouden. Soms zijn de voornemens te ambitieus of onrealistisch, wat kan leiden tot frustratie en uiteindelijk opgeven. Het kan ook moeilijk zijn om een nieuwe gewoonte aan te leren of om oude gewoontes af te leren, vooral als ze sterk verankerd zijn in ons leven. Soms hebben mensen ook te weinig motivatie of discipline om hun voornemens vol te houden. Stress, tijdgebrek en andere verantwoordelijkheden kunnen ook een rol spelen bij het volhouden van voornemens.

Wat kan je beter wel kan doen

Er zijn echter manieren om het volhouden van voornemens te vergemakkelijken. Zoek naar manieren om je voornemens te ondersteunen en te integreren in je levensstijl, bijvoorbeeld door ze op te splitsen in haalbare stappen of door jezelf te belonen als je vooruitgang boekt. Zoek ook naar manieren om je motivatie te behouden, zoals door doelen te stellen en door een ondersteunend netwerk te hebben van mensen die je kunnen helpen en aanmoedigen. Als je worstelt met het volhouden van voornemens, kan het ook nuttig zijn om professioneel advies te zoeken of om hulp te zoeken bij een coach.

Tips als je afvallen als goede voornemen hebt

Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om het volhouden van een voornemen om af te vallen te vergemakkelijken:

  1. Maak haalbare doelen: Probeer niet te ambitieus te zijn en stel realistische doelen voor jezelf. Houd bijvoorbeeld rekening met de tijd die je hebt om te oefenen en met eventuele beperkingen die je hebt.
  2. Maak een plan: Maak een plan voor hoe je je doelen wilt bereiken. Dit kan helpen om je voornemen af te bakenen en om te voorkomen dat je afgeleid raakt.
  3. Zoek ondersteuning: Zoek mensen die je kunnen aanmoedigen en helpen om je doelen te behalen, zoals vrienden, familie of een professionele coach zoals Nextstep Healthstudio.
  4. Wees consistent: Probeer consistent te zijn in het volgen van je plan en blijf werken aan je doelen, ook als het moeilijk wordt.
  5. Beloon jezelf: Beloon jezelf als je vooruitgang boekt, bijvoorbeeld door iets te kopen wat je graag wilt of door tijd vrij te maken voor een leuke activiteit. Dit kan je motivatie verhogen om door te gaan.
  6. Wees flexibel: Wees flexibel en pas je plan aan als het nodig is. Als je bijvoorbeeld merkt dat je niet genoeg tijd hebt om te oefenen, kun je misschien kleine veranderingen maken, zoals minder tijd besteden aan andere activiteiten of kiezen voor een andere oefening die minder tijd kost.
  7. Een goede start is de Nextstep Healtcoach 12 weken afvalrace.

De Nextstep Healthcoach 12 weken afvalrace

Vanaf 17 januari starten wij met een nieuw programma; ‘de afvalrace nieuwjaarseditie’. Dit geheel hernieuwde programma heeft vele extra’s en voordelen. Ga jij voor een gezonde leefstijl? In dit groepsprogramma van 12 weken ga je aan de slag met:
→ Meer trainen
→ Beter slapen
→ Leren wat goede voeding is
→ Aanpassen van ongewenste gewoontes
→ Duurzaam resultaat
Let op er zijn maar 12 plaatsen beschikbaar. Meld je aan voor deze nieuwe afvalrace nieuwsjaarseditie.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About