m

Blog

In een wereld vol haast en hectiek kan mindfulness een reddende engel zijn, zelfs als het gaat om wat er op ons bord ligt. Mindfulness eten, ook wel bekend als bewust eten, is geen trendy dieet, maar eerder een levensstijlbenadering die voor iedereen toegankelijk is.

Een personal trainer helpt met de zoektocht naar een gezonde levensstijl, consistentie en motivatie. Dat werkt als stok achter de deur. De personal trainers van Nextstep Healthstudio weten precies wat jij nodig hebt. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Het streven naar een gezonde levensstijl en het bereiken van fitnessdoelen is voor veel mensen een belangrijke prioriteit. Een van de meest effectieve manieren om deze doelen te bereiken, is door de hulp in te schakelen van een personal trainer.

Chips, de meest verleidelijke maar ook verderfelijke snack. Misschien herken je het wel. Je denkt ik pak een paar chipjes en zo is de hele zak leeg. Het is namelijk heel moeilijk om een paar chipjes te eten. Je bent verkocht als je er aan begint. 

Lage rugpijn is een veelvoorkomend probleem dat velen van ons op een bepaald punt in ons leven ervaren. Bij de eerste tekenen van lage rugpijn is het verleidelijk om rust te nemen, maar in werkelijkheid kan inactiviteit de pijn verergeren en het herstel vertragen.

Voor een veilige en gezonde manier van begeleid bewegen ben je natuurlijk lid van Next Step Health Studio, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je je beweegagenda wilt aanvullen met meer. Zeker als je het beweegadvies van de Gezondheidsraad wilt volgen.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About