m

Blog

Een personal trainer helpt met de zoektocht naar een gezonde levensstijl, consistentie en motivatie. Dat werkt als stok achter de deur. De personal trainers van Nextstep Healthstudio weten precies wat jij nodig hebt. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Het streven naar een gezonde levensstijl en het bereiken van fitnessdoelen is voor veel mensen een belangrijke prioriteit. Een van de meest effectieve manieren om deze doelen te bereiken, is door de hulp in te schakelen van een personal trainer.

Chips, de meest verleidelijke maar ook verderfelijke snack. Misschien herken je het wel. Je denkt ik pak een paar chipjes en zo is de hele zak leeg. Het is namelijk heel moeilijk om een paar chipjes te eten. Je bent verkocht als je er aan begint. 

Lage rugpijn is een veelvoorkomend probleem dat velen van ons op een bepaald punt in ons leven ervaren. Bij de eerste tekenen van lage rugpijn is het verleidelijk om rust te nemen, maar in werkelijkheid kan inactiviteit de pijn verergeren en het herstel vertragen.

Voor een veilige en gezonde manier van begeleid bewegen ben je natuurlijk lid van Next Step Health Studio, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je je beweegagenda wilt aanvullen met meer. Zeker als je het beweegadvies van de Gezondheidsraad wilt volgen.

Junkfood is ontzettend populair. Het is overal te vinden; in de supermarkt, restaurants en zelfs in automaten. We worden overspoeld met advertenties voor fastfood, chips, snoep en frisdrank. Maar waarom is junkfood zo aantrekkelijk?

Wanneer jij graag wil afvallen, dan zou er ready for summer afvalrace weleens voor kunnen gaan zorgen dat je dit ook echt kan gaan realiseren. Je zult dan ook merken dat andere bijkomende doelstellingen misschien wel in positieve zin veranderen.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About