m

Blog

Weet jij wat de voordelen zijn van voldoende vezels eten? In 2017 zijn er nieuwe richtlijnen gekomen voor gezonde voeding. De gezondheidsraad doet onderzoek naar correlatie gezondheid en voeding. Een van de belangrijkste wijziging in de nieuwe richtlijnen gezonde voeding is de aanpassing van de dagelijkse aanbeveling vezels. Deze richtlijn is bijgesteld naar 30 á 40 gram vezels per dag voor een volwassen persoon. Eten van vezels heeft namelijk veel gezondheidsvoordelen.

Volhouden van nieuw gezonder gedrag is voor veel mensen een uitdaging. Dat is begrijpelijk. We leven in de waan van de dag met alle dagelijkse beslommeringen die daar bij horen. Veranderen is dan moeilijk ook al voel je de noodzaak. Een personal coach kan er voor zorgen dat je volhoudt.

Een beladen titel 'bewegen tot je een ons weegt'. Een titel van een blog welke helemaal niet over gewicht gaat. Trouwens, je moet heel veel bewegen om een ons minder te wegen, dat wel. Dit artikel gaat niet over afvallen maar het belang van zoveel mogelijk bewegen.

Loopt bij jou al het water in de mond bij het zien van dit heerljke gerecht? Wil jij met Koningsdag een heerlijk gemakkelijk en gezond gerecht op tafel zetten? Gerookte zalm met avocadotaartje is niet alleen lekker met Koningsdag maar op alle dagen.

Er zijn sinds 2011 nog niet zoveel baby's geboren als in 2021. Het nieuws wordt dit ook gebracht als een corona-babyboom. Tijd om de doelgroep jonge moeders aandacht te geven. Want hoe kun je nu snel weer in shape komen na een bevalling?

December staat weer voor de deur. De maand van de feestdagen. Feestdagen die ons uitnodigen om meer te snoepen, eten, drinken, minder te bewegen. Natuurlijk allemaal onder het mom van samenzijn en gezelligheid. December is de maand van donkere dagen voor Kerst.

De titel verraadt het al. Veel mensen hebben koolhydraten eten in de ban gedaan. Sommige eten koolhydraat arm en wij horen ook wel eens dat er een volledig koolhydraat vrij dieet wordt nagestreefd. Maar is dit wel zo verstandig? Het lichaam heeft namelijk koolhydraten nodig. In deze blog meer over koolhydraten.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About