m

Blog

We sluiten het jaar 2022 weer af en kijken terug op een mooi jaar. Zowel prive als zakelijk zijn er veranderinge en beslissingen genomen. Hoe zit dat met jou? Kijk jij ook terug naar een mooi jaar en belangijker

Mijn moeder zei vroeger tegen mij: "Weet jij waarom konijnen geen bril dragen?" Het antwoord: "Omdat ze veel worteltjes eten." Oftewel worteltje s zijn goed voor je ogen. Ben jij een echte vleeseter? Dan zal het wennen zijn dat er steeds vaker advies komt om meer plantaardig te gaan eten. Er zijn verschillende redenen waarom je dit zou moeten willen. In deze blog de onderbouwing en tips hoe je meer plantaardig eten kunt toepassen. 

We merken dat nog veel mensen het niet lukt om op het niveau van trainen terug te komen als voor de pandemie. Dat snappen we helemaal. Abonnementen zijn opgezegd, het ritme is anders, men wil op kosten bezuinigen, wat de reden ook is. Van uitstel komt vaak afstel en dat komt niet ten goede van gezondheid en gewichtsbeheersing. Daarom willen wij in deze blog de aandacht geven aan Personal Group Training bij Nextstep Healthstudio.

Help, ik krijg spierballen Er bestaat een grote angst bij vrouwen dat ze door krachttraining een te gespierd lijf krijgen. Het angstbeeld van te brede schouders en dikke gespierde benen staat veel vrouwen in de weg om aan krachttraining te beginnen. Dat is echt heel erg jammer want krachttraining is juist heel goed en heeft vele voordelen voor alle vrouwen van alle leeftijden. Dat je er te breed door wordt is echt onzin. In deze blog leggen we uit waarom je

In actie komen na je vakantie, zo doe je dat In de vakantietijd heb je een totaal ander ritme dan in je dagelijkse leven. Je beweegt anders en vaak minder, gaat niet naar de sportschool en eet waarschijnlijk ook anders en meer. Een andere omgeving, je mindset en niet onbelangrijk de temperatuur spelen allemaal een rol dat alles anders gaat dan als je thuis bent. Als je weer terug komt na de vakantie valt het niet altijd mee om weer je

Weet jij wat de voordelen zijn van voldoende vezels eten? In 2017 zijn er nieuwe richtlijnen gekomen voor gezonde voeding. De gezondheidsraad doet onderzoek naar correlatie gezondheid en voeding. Een van de belangrijkste wijziging in de nieuwe richtlijnen gezonde voeding is de aanpassing van de dagelijkse aanbeveling vezels. Deze richtlijn is bijgesteld naar 30 á 40 gram vezels per dag voor een volwassen persoon. Eten van vezels heeft namelijk veel gezondheidsvoordelen.

Volhouden van nieuw gezonder gedrag is voor veel mensen een uitdaging. Dat is begrijpelijk. We leven in de waan van de dag met alle dagelijkse beslommeringen die daar bij horen. Veranderen is dan moeilijk ook al voel je de noodzaak. Een personal coach kan er voor zorgen dat je volhoudt.

Een beladen titel 'bewegen tot je een ons weegt'. Een titel van een blog welke helemaal niet over gewicht gaat. Trouwens, je moet heel veel bewegen om een ons minder te wegen, dat wel. Dit artikel gaat niet over afvallen maar het belang van zoveel mogelijk bewegen.

Loopt bij jou al het water in de mond bij het zien van dit heerljke gerecht? Wil jij met Koningsdag een heerlijk gemakkelijk en gezond gerecht op tafel zetten? Gerookte zalm met avocadotaartje is niet alleen lekker met Koningsdag maar op alle dagen.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About