Image Alt
NextStep Healthstudio Spijkenisse

Personal Training

Fit worden

.

Wil je dat ook al een tijdje?

Het leven wordt steeds drukker. We doen dagelijks talloze dingen tegelijk. Na werk aan de studie, een vergadering tijdens de lunch en daarvoor óók nog even de kinderen naar school brengen. Zelfs wanneer je thuis werkt is dat vermoeiend. Het is niet gek dat je aan het eind van de dag volledig uitgeblust richting de bank strompelt. Na een flinke zucht gooi je die last van je schouder. Tijd voor een rustig avondje voor de tv: je hebt genoeg gedaan.

Komt bovenstaande omschrijving je bekend voor? Dan heb je waarschijnlijk geen topconditie. Kom je uit omgeving Spijkenisse? Dan helpt Next Step Healthstudio je heel graag! Ook in een druk leven moet het mogelijk zijn om wekelijks te sporten. Sterker nog: dat maakt je alleen maar productiever en energieker. Wij kunnen je daarin begeleiden, stimuleren en motiveren!

Je herkent jezelf niet meer…

Kan je niet zonder te hijgen de trap op lopen en ben je over het algemeen snel buiten adem? Een slechte conditie is gemakkelijk te herkennen. Fitter worden moet eigenlijk écht je eerste prioriteit zijn. Niemand wil futloos door het leven gaan. Ook jij niet! Wil je weer de man, vrouw, vader of moeder worden waar je voorheen trots op was? Dan is energieker worden super belangrijk. Maar hoe doe je dat op een verantwoorde manier?

Heb je al meerdere keren pogingen gewaagd, maar wil het niet lukken? Wij van next step healthstudio begrijpen waarom veel mensen hun voornemens op de lange termijn niet volhouden. Misschien wil je best wat schikken in je voeding, maar écht niet alleen maar salades eten. Dat hoeft ook helemaal niet! Je kan óók fitter worden als zondag gewoon frietdag blijft.

Ben je benieuwd hoe? Gebruik bovenstaand contactformulier om een gratis oriëntatiegesprek te plannen! We vertellen je graag meer over onze personal training.

Wil je ook energieker worden?

Ook jij kan dat! Fitter worden is echt voor iedereen weggelegd. Leg de focus op je eigen vooruitgang. Je zal snel meer plezier hebben in het sporten. Je voelt je fitter, en dat zie je ook in de spiegel! Je krijg dus niet alleen meer energie, maar staat ook zekerder in je schoenen. Hoe heerlijk zou het zijn om je niet meer geremd te voelen door je fysiek?

Zonder moeite ren je de trap op. Je maakt al je activiteiten af, omdat je toch niet moe bent. Wanneer je tikkertje speelt met je kinderen, hebben ze geen schijn van kans! Zelfs je gezin zal er dus van profiteren. Je krijgt weer zin in het leven als je energie over hebt aan het eind van de dag. Je wordt niet alleen energieker, maar ook gelukkiger, minder gestrest en bovendien productiever. Dat is waar je het voor doet!

Ja! Stuur mij meer informatie

IK WIL WEL WETEN HOE HET IS BIJ JULLIE TE TRAINEN

FOTO  SLUITEN

  Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

  Openingstijden

  Maandag – Vrijdag:
  09:00 – 21:00

  Zaterdag:
  09:00 – 16:00

  Zondag:
  09:00 – 12:00

  Onze socials
  About