Image Alt
NextStep Healthstudio Spijkenisse

Voedingscoaching

Afvallen, dat doe je zelf.

.

Ruwweg de helft van alle volwassen Nederlanders heeft overgewicht.

Alleen al deze cijfers doet ons realiseren, dat overgewicht niet alleen een serieus probleem is uit oogpunt van de gezondheidsrisico’s, maar gezien de aantallen een probleem is, dat blijkbaar lastig onder de knie is te krijgen. Ondanks alle light varianten die tegenwoordig ruim verkrijgbaar zijn, en de onnoemelijke hoeveelheid aan dieetsystemen, lukt het de Nederlandse bevolking blijkbaar niet, om duurzaam op gewicht te blijven. Alle diëten werken, maar ze werken zo lang je ze volgt. En er bestaat geen dieet, die je je leven lang kan volgen. Dus, wil je duurzaam op gewicht blijven, dan is het raadzaam niet te diëten, maar zelf duurzame oplossingen toe te passen.

Je relatie met eten veranderen, is essentieel om af te vallen

Als je ons programma volgt, zul je ervaren, dat het niet nodig is te diëten, en dat het niet nodig is om je huidige voedingspatroon helemaal om te gooien. Je hoeft geen dingen te eten die je niet lust, en je mag alles eten. Maar toch moet er wat veranderen. Immers, als er niets verandert op de manier waarop je met eten om gaat, val je niet af.

Afvallen, saai maar doeltreffend

Dus helaas, wij hebben geen spectaculaire aankondiging van diëten, pillen en preparaten. Onze methode is tamelijk saai. Onze methode is gericht op duurzaamheid, op gedragsverandering, bewustwording en het vergaren van kennis over eten. Saai, maar spectaculair doeltreffend en kostenefficiënt. Wil jij leren hoe je duurzaam op gewicht kan komen en blijven? Vul dan nu onderstaand formulier in, en we maken een afspraak voor de intake.

Ja! Stuur mij meer informatie

IK WIL WEL WETEN HOE HET IS BIJ JULLIE TE TRAINEN

FOTO
  SLUITEN

  Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

  Openingstijden

  Maandag – Vrijdag:
  09:00 – 21:00

  Zaterdag:
  09:00 – 16:00

  Zondag:
  09:00 – 12:00

  Onze socials
  About