m

Nextstep Healthstudio

Je wilt weer strak in je vel zitten en eindelijk niet eens uitgeput zijn als je drie trappen bent opgerend. Om eindelijk je sportdoelen te halen, heb je weleens gedacht aan personal training. Maar eerlijk is eerlijk: daar zit ook een prijskaartje aan. Wist je dat trainen met een eigen personal trainer dichterbij is dan je denkt? Maak kennis met small group training!

Het woord zegt het al: bij ‘small group training’ train je in een klein groepje van in totaal maximaal 9 personen. Door het trainen in een klein groepje ervaar je zowel de motivatie en de begeleiding van een personal trainer als het plezier van trainen in een groep. De personal trainer geeft aanwijzingen, motiveert je en zorgt ervoor dat je alle oefeningen goed uitvoert.

Betaalbaar

Omdat je de kosten deelt met een groepje, blijven de kosten laag. Ook hoef je niet bang te zijn dat je je gaat vervelen. Er is namelijk van alles mogelijk: van cardio tot kracht, van houding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot uitdaging. Niet zo’n fitnessheld? No problem: je kunt gewoon instappen op je eigen niveau. Trainen in een klein, vertrouwd groepje geeft inspiratie om je gezonde lifestyle en fitness met plezier vol te houden. En zit het je even tegen? Dan geven de medesporters en de personal trainer je wel een peptalk!

Vrolijk en energiek

Het regelmatig uitvoeren van een stevige training heeft veel voordelen. Als je in beweging komt, dan gaat je metabolisme omhoog. Dat betekent dat je lijf in staat raakt om sneller vet te verbranden. En hoewel het soms héél lastig is om jezelf naar de sportschool te slepen, zul je merken dat je je ná je work-out een stuk vrolijker en energieker voelt. Druk schema? ‘Geen tijd hebben’ is voortaan géén excuus meer om je sporttas thuis te laten. Je kunt namelijk op verschillende tijden trainen!

De voordelen op een rijtje:
• Je wordt gemotiveerd en gecoacht door een personal trainer
• Je ervaart ook het plezier van trainen in een groep
• Je kunt veel vet en calorieën verbranden binnen een korte tijd
• Je traint alle spieren in je lijf en dan met name de 3 B’s (buik, billen en benen)
• Je traint je uithoudingsvermogen en spierkracht
• Je voert een grote variatie aan oefeningen uit
• De training is vriendelijk geprijsd

Over Next Step Healthstudio
Bij Next Step Healthstudio komen verschillende disciplines samen. Je kunt er terecht voor personal training, small group training en voor ontspannende behandelingen en massages. Staat het idee van een grote, anonieme sportschool je tegen? Daar hoef je bij Next Step niet bang voor te zijn: hier kun je rekenen op een persoonlijke en laagdrempelige benadering.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About