m

Nextstep Healthstudio

Iedereen is verschillend, dat betekent dat jouw lichaam, jouw doel, jouw wensen anders zijn dan die van een ander. Nextstep Health Studio heeft de perfecte begeleid sporten programma’s die passen bij jouw doelen. Wil jij meer spiermassa en je lichaam in shape brengen? Dan hebben wij het perfecte begeleid sporten programma voor jou genaamd; BUILD Muscle.

Popeye en spinazie, wat was zijn geheim?

Wie kent de filmpjes nog van Popeye? Hij werd altijd heel sterk en kreeg enorme spierballen na het eten van spinazie. Beetje overtrokken natuurlijk. Alles is mogelijk in tekenfilms. Toch zit er wel een waarheid achter dit gedrag. Om meer spiermassa te krijgen zijn twee zaken heel belangrijk.  De eerste is geduldig trainen over een langere periode en de tweede is aandacht voor de juiste voeding. Training is belangrijk maar dat is het item waar veel geduld voor nodig is. Je bouwt niet zomaar spiermassa op door zwaar aan krachttraining te doen. Meer resultaat krijg je door aan de slag te gaan met je vetpercentage. De juiste voeding is dan heel belangrijk. de combinatie van de juiste voeding en training zal op den duur het beste resultaat geven.

Uitgebreide persoonlijke intake

Omdat iedereen anders is willen we veel weten over jouw persoon voordat we aan de slag kunnen gaan. Dat doen we met een persoonlijke vragenlijst. Hierin stellen wij vragen die alleen over jou gaan. Vul deze zo eerlijk mogelijk in, want dat geeft ons het juiste beeld van wie jij bent en waar jij tegenaan loopt.

Professionele begeleiding door onze Personal Trainers

Bij spieropbouw en shapen is het ook belangrijk waar je nu staat. Wat heb je al gedaan om meer spiermassa te krijgen en wat heb je er voor over. Daarom vragen wij jou om een tijdje een eetdagboek bij te houden en je trainingen te registreren. De app die wij ter beschikking stellen is zo gemaakt dat wij direct met je mee kunnen kijken. Dat is erg handig voor als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Tevens zien wij hoe jouw eetpatroon er nu uitziet en dat is altijd de basis om te gaan starten met coaching.

Een persoonlijk trainingsprogramma

De trainingsstudio van Nextstep Health Studio is ingericht om op diverse niveaus onder persoonlijke begeleiding een trainingsschema in te stellen. Als jouw doel spiermassa opbouw en shapen is, kijken we ook naar jouw persoonlijke start van je vetpercentage en kracht. Zo kunnen we jou op de juiste manier motiveren om vol te houden en langzaam je resultaten op te bouwen. Spieropbouw en shapen was nog nooit zo leuk vanwege het persoonlijke en afwisselende karakter.

Maak nu de start met de 21 dagen challenge

Binnenkort starten wij met de 21 dagen challenge. Dit is de ideale manier om kennis te maken met de manier waarop wij het BUILD Muscle programma inzetten. Deze 21 dagen challenge geeft een gegarandeerd startresultaat om je vetpercentage naar beneden te brengen.  ►Meld je vandaag nog aan voor de 21 dagen challenge. Wees er snel bij want vol is vol.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About