m

Nextstep Healthstudio

Ben jij iemand die niet echt van sporten houdt maar wel weet dat het belangrijk is om te blijven bewegen. Ook weet jij echt wel dat je beter een stuk fruit als tussendoortje kan pakken dan een frikandel speciaal. Daar gaat deze blog over. Over het wel weten maar het niet doen of er niet aan toekomen of snel opgeven.

Stok achter de deur

Volhouden van nieuw gezonder gedrag is voor velen een dingetje. Wij zien het hier vaak gebeuren. Vol goede moed starten nieuwe leden aan een programma. Na een tijdje gaat de motivatie achteruit. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor dat komt. Soms vervelende redenen als ziekte, stress op t werk etc. Maar ook leuke gebeurtenissen hebben invloed als als een vakantie, een geboorte van een baby of verhuizing. Je focus verandert en daardoor ook al je mooie voornemens. Hoe fijn is het dan als je een stok achter deur hebt om toch door te gaan. De ‘begeleid sportenprogramma’s’ bij Next Health Studio zitten zo in elkaar dat dit als stok achter de deur werkt om door te gaan. Wij helpen jou om niet te stoppen maar juist om door te gaan. Onze unieke ‘begeleid sportenprogramma’s’ zijn persoonlijk en passen bij jou. Hierdoor worden doelen gehaald, en belangrijker, doelen worden duurzaam.

Het voordeel van je fit voelen

Het programma Get Fit is bedoeld om je lekker fit en gezond te voelen. Geen zware belastende trainingen en strenge diëten, maar een programma dat aansluit voor een fitter en vitaler leven. Het Get Fit programma is juist bedoeld voor degene die het allemaal wel weten maar ook weten dat ze snel opgeven. De lat ligt niet te hoog waardoor volhouden gemakkelijker wordt. Bovendien zitten er allerlei dagelijkse uitdagingen in het programma op een prikkelende manier jou bij de les houden. Door dit programma pleeg je onderhoud op je lijf waardoor je je fit en gezond gaat voelen. Wie wil dit nou niet.

De klok rond

Je kunt natuurlijk tijdens je aanwezigheid bij ons erg je best doen en dan langs de snackbar weer naar huis gaan. Sporten is lekker en geeft vaak een beloningsgevoel. Hoe daar mee om te gaan is een uitdaging. De persoonlijke sport programma’s als Get Fit geven jou tools die 24/7 jouw leefstijl te ondersteunen. Wij stellen een app ter beschikking waar je je eten, sporten, bewegen, slapen en andere leefstijlzaken in kwijt kunt. Wij kijken met je mee waardoor bewustwording geprikkeld wordt.

Meld je nu aan voor de gratis proefweek

Na een gratis proefweek waar we je kennis laten maken met onze manier van werken krijg je een uitgebreide persoonlijke intake. Hierna  ga je aan de slag met een programma dat past bij jouw doel. Dat is het voordeel van begeleid sporten. Het is doelgericht en betaalbaarder dan Personal Training. Meld je vandaag nog aan!

 

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About