m

Begeleid sporten, Personal Training4all

Begeleid sporten, personal training for all

Iedereen is verschillend, dat betekent dat jouw lichaam, jouw doel, jouw wensen anders zijn dan die van een ander. Next Step Healthstudio heeft de perfecte begeleid sporten programma’s die passen bij jouw doelen. Betaalbaar en verzekerd van resultaat.

Wat is begeleid sporten?

Sporten in groepsverband stimuleert enorm maar heeft vaak een en dezelfde manier van begeleiding. Denk aan Yoga, small group training, strenght training. Iedereen doet dezelfde oefeningen. Maar wat als je nu een specifiek doelt hebt. Bijvoorbeeld je fitter voelen omdat je moe bent, je bent herstellende van operatie of blessure of je wilt meer spiermassa, afslanken, aankomen of gewoon onderhoud op je lichaam. Zo verschillend kunnen doelen zijn. Begeleid sporten gaat over jouw specifieke doel. Dus geen alles in een programma maar een programma specifiek gericht op jouw persoonlijke doel.

Uniek in Spijkenisse en omgeving

De diverse begeleid sporten programma’s zijn uniek in Spijkenisse en omgeving. Wij bieden deze en al onze andere programma’s aan voor inwoners van Spijkenisse en omliggend omgeving. Dus woon je in  Oud- of Nieuw-Beijerland, Simonshaven, Biert en Geervliet, maar ook Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon? Je bent van harte welkom om kennis te maken met onze begeleid sporten programma’s.

Vakkundig personeel

Medewerkers van Next Step Healthstudio hebben de juiste diploma’s om jouw richting je doel te begeleiding. De vakkennis is groot en gaat verder dan alleen trainen. Zo is er sprake van fysiotherapie achtergrond en Personal Training en coaching achtergrond, allen met de laatste up-to-date scholing volgens de laatste ontwikkelingen in dit vak.

Is begeleid sporten duur?

Deze vraag wordt vaak gesteld. Het kan een drempel zijn als je bedenkt dat de kosten de hoog zijn. Wij kunnen vertellen dat dat reuze meevalt. Wil jij weten of begeleid sporten duur is? Wij vertellen het je graag. 

Gratis proefweek

Na een gratis proefweek waar we je kennis laten maken met onze manier van werken krijg je een uitgebreide persoonlijke intake. Hierna  ga je aan de slag met een programma dat past bij jouw doel. Dat is het voordeel van begeleid sporten. Het is doelgericht en betaalbaarder dan Personal Training.

Meld je vandaag nog aan voor een GRATIS PROEFWEEK en maak kennis met onze unieke begeleid sporten programma’s!

[gymedge-vc-button buttontext=”GRATIS PROEFWEEK” btnalign=”center” txtcolor=”#ffffff” txthovercolor=”#ffffff” bgcolor=”#720e07″ buttonurl=”https://nextstephealthstudio.nl/contact/”]
SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About