m

Nextstep Healthstudio

Waarom spelen zo leuk is

Beter voor jezelf zorgen vraagt inzetten van veranderingen. Dat klinkt gemakkelijker dan het is. De mens ziet veranderingen vaak als verlies. Je moet beginnen aan iets nieuws en dat kost energie. Blijven bij het oude voelt vertrouwder. Je hoeft er niet over na te denken en dat geeft rust. Bewezen is dat als je veranderingen inzet op een spelende manier het veel toegankelijker is om deze vol te houden. Om te ontdekken welke spelvorm bij jou past is het goed om te kijken wat je vroeger het leukste vond om te doen in een spelvorm.

Het kind in jezelf ontdekken

Het is zo jammer dat spelen vaak alleen thuis hoort bij kinderen. Volwassenen hebben veel baat bij meer spelen. Het geeft vrijheid en creativiteit in het hoofd maar vooral ook veel plezier. Iets waar je plezier aan beleefd is veel gemakkelijker vol te houden. Weet je nog hoe je vroeger uren buiten kon spelen. zonder moeite en soms zelfs zonder jas aan verstoppertje, tikkertje, voetballen met de buurtkinderen. Het is voor iedereen verschillend waar hij of zij de meeste lol in beleefde. Vond je spelletjes met wedstrijdelement leuk (voetballen), of juist die spellen die op uithoudingsvermogen gericht waren (tikkertje), of spanning (verstoppertje), of uitdaging (boom beklimmen), of creativiteit (boomhut bouwen, of individueel en behendigheid (rolschaatsen). Welk spelvorm sprak jou het meeste aan. Je raadt het als, deze spelvorm zal je als volwassenen ook het meeste aanspreken.

Een challenge als spelvorm

Het woord challenge betekent letterlijk uitdaging. Een uitdaging om jezelf te overtreffen. Inzetten van veranderingen kunnen bij de spelvorm challenge enorm veel plezier geven om te starten met deze verandering. De sport- en afslankchallenge bij Nextstep Healthstudio zorgt voor inzetten van de juiste uitdaging. Je stapt in op je eigen niveau en iedere stapje naar rechts is winst. Je daagt jezelf uit op een spelende manier. Hierdoor wordt het hormoon endorfine aangemaakt.  Dat maakt je blij en geeft voldoening. Je krijgt een soort van geluksgevoel waardoor het gemakkelijker volhouden is.

Samen met een coach aan de slag

Het voordeel van spelen bij Nexstep Healthstudio is de begeleiding door een goed opgeleide coach. Deze ondersteund en moedigt je aan om je motivatie vast te houden.
Voordelen van spelen bij Nextstep Healthstudio op een rij:

  • Een betrokken coach die je helpt
  • Laagdrempelige maar vooral een veilige sfeer
  • Resultaat
  • Plezier hebben in groepsverband
  • Professionele omgeving
  • Instappen op eigen niveau

Schrijf vandaag nog in

Meerdere keren per jaar start bij Nextstep Healthstudio de 21 dagen challenge. Wij dagen jou uit om je vandaag nog aan te melden voor de volgende challenge. Wil jij ook gezondheidsdoelen bereiken op een spelende manier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor Personal Training en bootcamp kun je bij ons terecht. Heb je hier vragen over, vul dan het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

 

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About