m

Nextstep Healthstudio

Jeroen
“In augustus 2016 ben ik bij Next Step Healthstudio begonnen met sporten. Met ruim 40 kilo te zwaar (was 121 kg), vermoeid, en veel rugklachten meldde ik mij aan de balie.”
Hier ontmoette ik Arjan precies een jaar geleden voor het eerst. Samen hebben wij een plan opgesteld om binnen een jaar proberen de 40 kilo te verliezen.
Er werd een persoonlijk plan voor mij opgesteld qua trainingschema, maar ook zeker met voedingen. We gingen werken aan een geleidelijk afbouw van vet….en verandering in lifestijl. Want het bekende crashdieten, en daarna weer net zo hard weer aankomen, geloof ik niet in.
En nu een jaar later is het gelukt en was ik 45 kilo afgevallen, de moeheid en rugpijn zijn verdwenen, en zijn we nu zelfs alweer een paar weken op weg om weer aan te komen in spiermassa. Maar vond het even nodig Arjan even te bedanken voor het afgelopen jaar. Voor de trainingen, de gezelligheid, maar zeker ook de gesprekken en de steun.
Je moet het uiteraard zelf doen, en het zelf willen, maar het is wel fijn als er begeleiders voor je klaar staan. Soms als stok achter de deur, soms als vriend als je er even doorheen zat, of je ging even een tijdje niet lekker, en soms als iemand die je een schop onder je kont gaf.
Dus bij deze. Arjan! Op naar het volgende jaar!
Ben jij ook gemotiveerd door dit verhaal van Jeroen? Begrijpelijk!
Vertel ons jouw situatie en wij vertellen jou wel beweegplan het beste bij jou past.

Klik hier en schrijf ons aan.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About