m

Nextstep Healthstudio

personal coach

Volhouden van nieuw gezonder gedrag is voor veel mensen een uitdaging. Dat is begrijpelijk. We leven in de waan van de dag met alle dagelijkse beslommeringen die daar bij horen. Veranderen is dan moeilijk ook al voel je de noodzaak. Een personal coach kan er voor zorgen dat je een stok achter de deur hebt om vol te houden en dus je doen wél te bereiken.

De 5 belangrijkste redenen om te bewegen

Natuurlijk weten we dat al. Dat bewegen heel belangrijk is voor je gezondheid. Maar toch lukt het de helft van de Nederlanders niet voldoende te bewegen. We halen de shortlist nog eens aan van de Hartstichting; Mensen die voldoende bewegen ..

 • leven langer
 • zijn energieker
 • hebben minder stress
 • hebben vaker een gezondere bloeddruk en minder kans op hart- en vaatziekten
 • hebben minder kans op een hartinfarct of beroerte

Het goed nieuws is, als je in een duurzaam ritme wilt komen van bewegen, je dat niet alleen hoeft te doen.

Geen ‘all fit one’ programma

Een personal trainer of coach zal altijd kijken naar jouw doelen, wensen en instapniveau. Daar is een uitgebreide intake voor nodig. Vaak weten mensen zelf niet waar ze echt staan en wat bij hen past. Het niet goed bevragen van de doelen en de hulpvraag zorgt ervoor dat de begeleiding te hoog of te laag ingezet wordt. Dat is één van de redenen waarom volhouden moeilijk is. Stel dat je je conditie wilt  opbouwen. Je stapt in een training die voor beginners is terwijl jouw conditie al redelijk aanwezig is. Dan is het risico op een te eenzijdige en saaie training aanwezig. Er zit te weinig uitdaging in en verveling slaat toe. Dat geldt natuurlijk hetzelfde als het instapniveau te hoog is, maar dan met een omgekeerde effect.

Soorten personal training

Bij Next Step Healthcoaching zijn diverse personal trainingsmogelijkheden:

 • 21 dagen challenge: We hebben dit programma speciaal ontwikkeld voor iedereen die niet rustig wilt beginnen met afvallen of fitter worden. We gaan er 21 dagen keihard tegenaan om optimaal resultaat te behalen. Dus we gaan voor zoveel mogelijk resultaat binnen die 21 dagen. Je kan na die 21 dagen bij ons blijven trainen als je wilt.
 • Personal group training: Dé ideale oplossing voor jou is personal training in kleine groepjes. Personal Group Training, noemen we dat. Next Step Healthstudio geeft deze trainingen aan maximaal 10 personen tegelijk. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht.
 • Personal training: Persoonlijk één op één aandacht om fitter, energieker en slanker te worden en te voelen

Betaalbare personal training

Duo training of training in kleine groepen is betaalbaar en geeft hetzelfde trainingseffect als één op één training. Er zit nog een voordeel vaan deze manier van training. Je hebt een sportmaat of maatjes die jou ook stimuleren om te gaan. Bovendien maakt het de trainingen een stuk gezelliger als je het niet alleen hoeft te doen. .

Alle voordelen van een persoonlijke coach op een rij:

 • Je hebt een stok achter de deur om je afspraak na te komen
 • De instap is altijd op persoonlijk niveau waardoor volhouden gemakkelijker gaat
 • De trainingen zijn veilig en professioneel
 • De resultaten zijn meetbaar en geregistreerd
 • De trainingen zijn afwisselend en leuk

Gun jezelf ook die persoonlijke begeleiding die jouw de weg wijst naar een duurzame gezondheid. Vraag vandaag nog de (start-)informatie aan.

Ja! Stuur mij alle (start-)informatie.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About