small group training spijkenisse
NextStep Healthstudio Spijkenisse

Small Group Training

personaltraining spijkenisse

Personal Group Training

.

Fitter worden heeft regelmaat nodig; dat weet jij ook.

Je koopt een fitnessmatje en besluit iedere week drie keer te sporten. Helaas zit alles tegen. Je werk en sociale leven slokken alle tijd op en voor je het weet is de week voorbij. Op zondagavond doe je nog een snelle work-out waar je totaal niet van geniet. Herkenbaar? Trainen in een groep motiveert en inspireert je om door te zetten. Ook in die drukke werkweek.

Energieker worden door te sporten

‘Waarom is doorzetten zo moeilijk? Drie keer per week trainen moet toch wel lukken?’ Deze demotiverende gedachten helpen niet mee. De waarheid is: je bent écht moe. Je hoofd zit vol en je lijf is uitgeput. Voor sporten heb je simpelweg geen energie. Je probeert het wel, maar de motivatie vasthouden is lastig. Waarom doorgaan met iets dat je niet leuk vindt? Wil je energieker worden? Geloof het of niet: sporten is dé manier om meer energie te krijgen. Maar om dat te bereiken, moet je sporten eerst leuk maken. Hoe langer je volhoudt, hoe leuker en makkelijker het wordt. Een sportmaatje kan je daarbij helpen. Waar vind je die gemotiveerde sportieveling? En hoe houd je een trainschema vol als je niet op vaste tijdstippen kan sporten?

Personal Group Training helpt je sterker worden

Dé ideale oplossing voor jou is personal training in kleine groepjes. Personal Group Training, noemen we dat. Next Step Healthstudio geeft deze trainingen aan maximaal 10 personen tegelijk. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht. Onze trainer kan je dus goed corrigeren en coachen. En nog leuker: jij en de andere sporters motiveren elkaar. Zo kijk je er niet meer tegenop. Je kan zelfs niet wachten tot de volgende training!

Sporten wanneer jij wil

Is jouw leven druk en onvoorspelbaar? Geen probleem! De Personal Group Trainingen boek je zelf in via onze app. Dat hoeft dus zeker niet steeds op hetzelfde moment (maar dat mag natuurlijk wel). Plan het dus gerust om je andere activiteiten heen. We bieden de trainingen 7 dagen per week aan. Er is altijd plek en ook altijd een motiverend sportmaatje aanwezig. Je kan al om 09:00 uur bij ons terecht, maar ook om 20:00 uur geven we nog les. Wil je energieker worden, sterker worden, fitter worden én pijntjes verhelpen? Door deel te nemen aan onze Personal Group Training vallen al je smoesjes in het niet.

Sterker worden door training-variatie

Onze Personal Group Training is zeker niet saai. Iedere training ziet er weer anders uit. Daarbij letten we extra goed op je techniek, houding en uitvoering. Wil je sporten, maar heb je last van een blessure? Geef dat dan gerust aan, dan passen we jouw oefeningen daarop aan. Je hoeft de trainingen dus niet zelf te bedenken. Dat doen onze professionele trainers graag voor je. Wij zorgen ervoor dat jij niet alleen gevarieerd, maar ook op een leuke manier aan het bewegen bent.

Personal Group Training maakt je fit en voldaan

Al na één Personal Group Training loop jij voldaan de deur weer uit. Samen aan je conditie werken geeft een heerlijk gevoel. Ongetwijfeld kijk je al uit naar de volgende sessie. Al snel voel jij je fitter én sterker. En ja, dat zie je ook terug in de spiegel! Bovendien kan je ook steeds je sportmaatjes weer zien. Dat maakt het super leuk en gezellig. Personal Group training geeft je een echte uitlaatklep. Zo kan je de dag weer tegemoet!

Ons rooster

Interesse in Personal Group Training?

Ja! Stuur mij meer informatie

IK WIL WEL WETEN HOE HET IS BIJ JULLIE TE TRAINEN

FOTO
  SLUITEN

  Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

  Openingstijden

  Maandag – Vrijdag:
  09:00 – 21:00

  Zaterdag:
  09:00 – 16:00

  Zondag:
  09:00 – 12:00

  Onze socials
  About