m

Nextstep Healthstudio

Waarom buitensporten 2 vliegen in een klap zijn

Ook wij kunnen er niet omheen. de discussies over het wel of niet opengaan van sportaccommodaties is heel dominant aanwezig in de media. Wij kunnen niet wachten om weer als vanouds onze programma’s te gaan draaien. Echter biedt deze gehele crisis ook weer kansen. Namelijk buitensporten. Sporten in de buitenlucht is dé manier om nog meer te werken aan je een gezond lichaam en geest. Bewegen en sporten in de buitenlucht geeft het gevoel van vrijheid. Dat is goed om je stress te managen. Meer wegen en je gelukkiger en rustiger voelen. Dat is toch wat iedereen wil in deze tijd van onzekerheid. Bij Nextstep Healtstudio kan je nu ook deelnemen aan diverse buitensport activiteiten.

Coronaproof buitensporten

In deze tijd zorgen wij ervoor dat ons buitensportprogramma op 1,5 meter van elkaar wordt uitgevoerd. De oefeningen zijn professioneel, opbouwend en passen bij iedere instap conditie. Wel verzoeken wij iedere deelnemer om thuis je sportkleding aan te trekken en thuis jezelf te douchen. Vergeet niet een handdoek en drinken mee te nemen. Aanmelden kan via onze  besloten Facebook groep. 

Het aanbod is gevarieerd

Het aanbod van de buitensport mogelijkheden van Nextstep Healthstudio is zeer gevarieerd:

Group core: Trainen van de corespieren billen en buik. Een eigen matje meenemen is verreist.

Pumping iron: Een half uur krachttraining, iedereen heeft zijn eigen stang.

Group blast: Een half uur helemaal stuk gaan voor uithoudingsvermogen met je eigen lichaamsgewicht.

Het hele jaar door kan je bij Nextstep Healthstudio in groepsverband en individueel diverse sport- en leefstijlprogramma’s volgen. Vul vandaag nog het contactformulier in en wij infomeren jou naar de mogelijkheden.

 

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About