m

Nextstep Healthstudio

Als veel zitten op de loer ligt

Sportscholen dicht, vanuit huis werken, quarantaine, sociale isolatie, boodschappen bestellen via een app, we hebben er allemaal mee te maken nu. Gelukkig is er Netflix, Ziggo geeft Film1 een tijdlang zonder kosten vrij en onderhouden we onze werkzaamheden en contacten online. Dat gebeurt allemaal……inderdaad zittend!

Bewegen verbetert je weerstand

De Gezondheidsraad heeft in 2017 de beweegrichtlijnen aangepast voor een gezonde leefstijl. Nu veel zitten op de loer ligt is het heel belangrijk om creatief bezig te zijn met bewegen en als het kan juist meer te bewegen. Ga meer wandelen als je naar buiten kunt/mag. Tijdens deze wandelingen kan je allerlei oefeningen doen als huppelen, hinkelen, squat en opdrukken tegen een boom.
In huis is het vaker op en neer lopen van de trap, meer opstaan en korte loopjes maken maar ook huishoudelijke klussen een goede manier van bewegen. Het is nu tijd om je kasten op te ruimen en je zolder of je schuur opnieuw in te richten

WC-rol challenge

Heb jij ook met verbazing de hamsterwoede gezien betreft WC-papier? Misschien heb je er zelf wel aan meegedaan. Bij dat laatste komt dit goed uit. Wij hebben namelijk op social media de ‘WC-rol’ challenge neer gezet. iedere dag een nieuwe oefening met als materiaal….je raadt het al….WC-rollen. Je kan deze dagelijks volgen op Instagram en deze oefeningen meedoen.

Doe mee met de Online Afslankbattle

Verveling, stress en veel thuiszitten kan ook je eetpatroon verstoren. We willen straks niet zwaarder uit deze crisis komen toch? Wij verzorgen nu geheel online een Afslank Battle. Stapsgewijs krijg je online iedere week van ons oefeningen en voedingstips. Meer weten?→ Meld je dan hier aan.

Persoonlijk advies op maat

Onze experts van Nextstep Healthstudio staan voor je klaar om Gezonde Leefstijl advies op maat te geven. Wij helpen je graag!

 

 

 

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About