m

Nextstep Healthstudio

De kracht van Personal Group Training

We merken dat nog veel mensen het niet lukt om op het niveau van trainen terug te komen als voor de pandemie. Dat snappen we helemaal. Abonnementen zijn opgezegd, het ritme is anders, men wil op kosten bezuinigen, wat de reden ook is. Van uitstel komt vaak afstel en dat komt niet ten goede van gezondheid en gewichtsbeheersing. Daarom willen wij in deze blog de aandacht geven aan Personal Group Training bij Nextstep Healthstudio.

Wat houdt Personal Group Training in

Het woord zegt het al. Je traint in een kleine groep en krijgt veel persoonlijke aandacht. Dat voelt aan als personal training, maar omdat je in een groep traint zijn de kosten lager. Samen met de personal trainer die de groep begeleidt wordt gekeken hoe je instapconditie en je doelstelling is. Dat geeft een persoonlijke aanpak en dat is wel zo fijn. De groep is dé achter de deur voor motivatie. Groeptrainingen maken de training vele malen leuker. Het unieke boekingssysteem maakt deze trainingen laagdrempelig want je kunt de trainingen zelf boeken en dat geeft autonomie. Heb je druk dan sla je een training over en wil je een keer extra trainen dan is dat ook mogelijk.

Opbouw van kracht, conditie en energie

Wij van Nextstep Healthstudio weten als geen ander dat iedereen het steeds drukker krijgt. Als je een druk leven hebt, is dat een reden te meer om in te stappen in de Personal Group Trainingen van Nextstep Healthstudio. Er zijn namelijk iedere dag op meerdere tijdstippen tussen 9.00 en 21.00 uur Personal Group Trainingen beschikbaar. Let op; ook op zondag. De ervaring leert dat als je eenmaal een training hebt gereserveerd en hebt ervaren de stap kleiner is om de volgende te boeken. Daardoor bouw je snel meer kracht, conditie en energie op.

Alle voordelen op een rij

* Er worden dagelijks diverse Personal Group Trainingen gegeven die je zelf kunt boeken
* De trainingen zijn tussen 9.00 en 21.00 uur
* De groep bestaat uit maximaal 16 personen
* Een deskundige personal trainer begeleidt je tijdens de trainingen
* De trainingen zijn afwisselend, inspirerend en leuk
* Deze manier van trainingen zullen je motivatie versterken
* Je ontmoet altijd sportmaatjes om het nog leuker te maken
* Het is voordeliger dan personal training
* Het rooster en boekingssysteem is eenvoudig en werkt als stok achter de deur

Zet vandaag de eerste stap

Zoals gezegd, van uitstel komt afstel. Een proeftraining meedraaien is altijd gratis en je zult zien dat deze manier van trainen ook bij jou past. Neem vandaag nog contact op met de personal trainer van Nextstep Healtstudio en maak een afspraak voor een Gratis Personal Group Training. 

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About