m

Nextstep Healthstudio

Doe jij ook mee aan het ready for summer afvalrace programma bij Next Step Healthstudio?

Misschien zijn onderstaande situaties voor jouw ook wel herkenbaar en krijg je er maar geen grip op.

– Afvallen
– Meer sporten
– Stoppen met roken
– Minder werken
– Vaker met vrienden afspreken
– Minder korte nachtjes maken (frisser opstaan)

Wanneer jij graag wil afvallen, dan zou er ready for summer afvalrace weleens voor kunnen gaan zorgen dat je dit ook echt kan gaan realiseren. Je zult dan ook merken dat andere bijkomende doelstellingen misschien wel in positieve zin veranderen.

Het doel van dit programma is namelijk om samen te gaan voor maximaal vetverlies in 10 weken!

– Fitter voelen
– Kleding die beter zit
– Tevreden in de spiegel naar jezelf kijken
– Niet meer hijgend bovenaan de trap staan
– Eindelijk een lager gewicht op de weegschaal zien

Dat zijn de resultaten die je mag verwachten wanneer jij gaat deelnemen aan dit programma.

Door middel van een strikt voedingsschema proberen we om zoveel mogelijk vet te verliezen. Dit in combinatie met onbeperkt groepstrainingen, coaching.Je mag tijdens het programma onbeperkt gebruikmaken van onze Personal Group Trainingen (PGT) en je kan wekelijks deelnemen aan onze speciale ready for summer sessies. Inschrijven hiervoor gaat heel eenvoudig via onze eigen LIJFSTIJL app. Wekelijks ga je wegen en meten om te bepalen of je op koers ligt. Hierdoor kunnen we al vroegtijdig bijsturen en de kans op succes aan het eind van de streep zo groot mogelijk maken. Naast de fysieke inspanning zullen er ook kennissessies gegeven worden om jou te voorzien van kennis, waardoor je ook op de langere termijn handvatten hebt om het behaalde resultaat vol te houden.

Er zijn drie kennissessies. Deze gaan over voeding, training en slaap.

Tijdens de kennissessie voeding stellen we samen een voedingsdoel op, afgestemd op jouw behoefte. Hierin berekenen we exact wat jij nodig hebt aan calorieën, maar ook aan koolhydraten, eiwitten en vetten. De kennissessie Training gaat over kennis van training en het behalen van resultaat. Waarom doe jij bepaalde oefeningen tijdens de trainingen en wat is de bewezen methode achter onze trainingen?
Slaap. Hierin leren we je wat het belang van slapen is, maar ook hoe jij ervoor kan zorgen dat jij je behaalde resultaat ook op lange termijn gaat vasthouden.

Ready for summer afvalrace gaat op 11 september van start en duurt 10 weken. Dus je bent mooi op tijd klaar voor de zomervakantie ☀️

We willen niet onbeperkt veel mensen tegelijk laten starten, zodat we iedereen optimaal kunnen helpen. Daarom zijn er maar maximaal 12 plekken beschikbaar. Dat betekent eigenlijk dat je niet langer mag twijfelen en jezelf snel moet inschrijven 😊

Ben jij overtuigd en grijp jij jouw kans om één van de 12 deelnemers te zijn? Schrijf je nu in!!

Ja! Ik meld me aan voor de Ready for Summer Afvalrace


  SLUITEN

  Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

  Openingstijden

  Maandag – Vrijdag:
  09:00 – 21:00

  Zaterdag:
  09:00 – 16:00

  Zondag:
  09:00 – 12:00

  Onze socials
  About