m

Personal Trainer Rhoon

personal trainer rhoon

Nextstep Healthstudio. Dé Personal Trainer voor Rhoon

Rhoon, het dorp in de gemeente Albrandswaard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, ligt op 15 minuten afstand van Spijkenisse. De vestigingsplaats van NextStep Healthstudio.  In onze moderne studio, waar we alleen op afspraak werken, bieden we een breed scala aan van beweegprogramma’s.
Deze programma’s gaan altijd gepaard met voedingsadvies en leefstijlcoaching. Wij nemen Personal Training serieus. Na een uitgebreide intake, bespreken we met jou, jouw gezondheidsdoelen. Hiermee gaan we vervolgens op een gestructureerde en verantwoorde wijze mee aan de slag. Onze programma’s zijn mede samengesteld door het Kennis Netwerk LIJFSTIJL. En natuurlijk werken er in onze studio alleen gediplomeerde trainers.

Betaalbare Personal Small Group Training

Een populaire variant op Personal Training is Personal Small Group Training.  We organiseren hier in kleine groepen beweegprogramma’s waarin ook ieder afzonderlijk lid zich gecoacht kan voelen. Dus ook hier heb je persoonlijke aandacht, maar dan trainen we in groepsverband. Vanzelfsprekend nog meer betaalbaar dan onze toch al lage tarieven voor Personal Training.personal trainer geervliet

Afvallen, fitter en sterker worden, stress verminderen

Waar loop jij tegenaan in je streven naar een vitaler leven?  Vul onderstaand formulier in, en we nemen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About