Small Group Training ►

Small Group Training ► 1

Personal Training is nu voor iedereen toegankelijk!

Small groep training is een heel goed alternatief voor wanneer u de kosten van een op een begeleiding te hoog vind. Small groep training biedt de vooroordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met andere.

Wat is Small Group training?

Een small groep bestaat uit maximaal 9 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je inschrijven voor de uren die open staan. Een small groep trainingssessie duurt 55-60 minuten en hierin kan je werken met je eigen doelstelling: afvallen, revalideren, sterker worden alles is hierin mogelijk en er wordt een programma speciaal voor u gemaakt.

Wat doe je in een small Group training?

Er is veel mogelijk: van cardio tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coordinatie en ook revalidatie en meer. Alles spiergroepen komen aan bod. Als u van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is small groep training wellicht iets voor u.

Next Step Healthstudio biedt:

– training op verschillende niveaus
– een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode trainingsmethode.
– Verschillende tijden beschikbaar
– Training in gezelschap om het plezieriger te maken
– Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat

Voor wie is Small Group training:

Small groep training is voor iedereen geschikt die er van houd in groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan willen gaan. Ook voor mensen die na hun personal training traject toch begeleiding willen blijven houden.

Kosten:
De small groep is een abonnement. Er zijn 2 verschillende abonnementen. Voor 1 x per week kost het abonnement 40 euro per maand en voor onbeperkt kost het abonnement 60 euro per maand. Er kunnen maximaal 9 personen in een groep deelnemen. U kunt zich aansluiten bij een door ons bestaande groep. Deze zijn gepland door ons en die kunt u vinden onder het kopje roosters of u kunt onze app downloaden op itunes store of bij de android store. U traint op uw eigen niveau en op uw eigen tempo.

Meld je aan voor een gratis intake en prijsinformatie