m

Trainen in Spijkenisse

bedrijfsfitness-spijkenisse

Trainen in Spijkenisse? Kijk eens bij HealthCoachPlus

Het belang van krachttraining bij ouderen wordt nog weleens onderschat. Verlies van spiermassa is onvermijdelijk naarmate we ouder worden. Toch kunnen we onze spierkracht vergroten door middel van krachttraining. Door regelmatig te trainen en te bewegen houd je het lichaam sterk, zodat je langer gezonder en fitter voelt! 

HealthCoachPlus, voor jong en oud!

Je lichamelijke conditie bepaalt hoe fit je je voelt. Er wordt ook in deze tijden veel gesproken over het belang van een goede conditie. Maar wat zijn de voordelen van een goede conditie? Waarom moet je je conditie langzaam opbouwen? En waarom neemt je opgebouwde conditie zo snel af als je niet meer sport?

De voordelen van een goede conditie
Je conditie bestaat uit twee delen: een deel dat je van nature al hebt en een deel dat je kunt opbouwen door te sporten. Het is fijn als je van nature een goede conditie hebt. Zowel op lichamelijk als geestelijk vlak.

Hoe pas je trainen in, in je dagelijkse ritme

De beste training, die ultiem geschikt is voor ieder lichaam, is een dagelijks stevige wandeling waarbij je matig intensief beweegt. Matig intensief bewegen telt mee als je hartslag en je ademhaling iets omhoog gaan, maar waarbij praten mogelijk blijft. Wandelen, fietsen, rustig zwemmen en de wat zwaardere huishoudelijke klussen, zoals ramen wassen of werken in de tuin vallen hieronder.

Wandelen is ook daarom zo geschikt, omdat dit tot nagenoeg een ieder zijn mogelijkheden behoort. Wandelen is te prefereren boven joggen als veilige training, daar bij de laatste blessures niet ongebruikelijk zijn.

Maar hoe krijg je regelmatig trainen in je systeem?

Kom bij de groep!

Regelmatig trainen moet in de eerste plaats vreugde geven. Door plezier te hebben in training is het zoveel aantrekkelijker dit in je ritme op te nemen. Voor de meeste mensen geldt, dat onder leiding wordt getraind, het succes op continuïteit een stuk groter wordt.

Een prima motivatie om eens een gratis proefles aan te vragen bij HealthCoachPlus. Hier ontmoet je professionals én gelijkgestemden.

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About