m

Personal Training tijdens Corona

Personal Training in de tijd van Corona

Het menselijk lichaam is gebouwd om te bewegen. En om gezond te blijven is een dagelijks portie beweging een must. Juist in deze tijd is in beweging blijven en jezelf extra uitdagen heel belangrijk. We zien dat het vaak afzwakt in discipline om jezelf aan regelmatige sportmomenten te houden. Personal Training is dé manier om met stok achter de deur op een verantwoorde manier te werken aan je fitheid en conditie. Personal Training, corona of niet, voor een gegarandeerd succes in weerstand, fitheid, afslank- en conditiedoelen.

De voordelen van Personal Training

Als het advies is om niet dichter dan 1,5 meter bij elkaar te komen kan er nog prima Personal Training gegeven worden. De meest ideale manier is buiten of bij u thuis online. Deze laatste is natuurlijk het meest toegankelijk en betaalbaar. Om het toch speciaal te maken maakt de Personal Trainer wel een exclusieve afspraak met een aantal deelnemers op een vaste tijd zodat het ook in je agenda komt te staan en van je verwacht wordt dat je deelneemt. Vanuit huis geeft Personal Training in coronatijd meer een stok achter de deur.

Ook na Coronatijd

Eén ding is zeker. Er komt weer een tijd dat we weer vrij kunnen bewegen in onze samenleving. Het is essentieel dat je tijdens de coronaperiode, waarbij mensen te kampen hebben met stress en inactiviteit, gezond doorkomen, zodat ze in het post-corona tijdperk, ook weer fit en zonder gezondheidsschade het leven weer kunnen oppakken.

Personal Training op maat

Personal Training is per definitie maatwerk. Kom ook eens met ons in gesprek, hoe we jouw bewegingsinspanning in deze tijd kunnen waarborgen.

Laat je gegevens achter op ons contactformulier, en we maken een beweegplan.

 

[gymedge-vc-button buttontext=”Maak voor mij een beweegplan” txtcolor=”#ffffff” txthovercolor=”#ffffff” buttonurl=”https://nextstephealthstudio.nl/contact/”]
SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About