m

Kosten Personal Trainer Spijkenisse

bedrijfsfitness-spijkenisse

Over kosten gesproken; wat zou jou het waard zijn, indien

  • je voldoende energie hebt om energiek de dag door te komen
  • je lekker in je vel zit
  • je op een lichaamsgewicht zit, waar jij je comfortabel bij voelt
  • je voldoende zelfvertrouwen hebt, waarbij je je comfortabel voelt
  • je veilig en verantwoord kan sporten en bewegen
  • je leert gezond en lekker te eten

Realistische doelstellingen

Al deze punten, zijn realistische doelstellingen, die bereikbaar zijn onder professionele begeleiding van een gediplomeerde Personal Trainer van Nextstep Healthstudio. Wij vinden het ook belangrijk, vóór we over kosten komen te spreken, wat jouw doelstellingen zijn. De naam zegt het eigenlijk al: een Personal Trainer focust zich volledig op jouw doel, analyseert nauwkeurig op welke trainingsinspanning en voeding jouw lichaam optimaal reageert en maakt een trainingsschema dat daar bij aansluit. Een Personal Trainer weegt ook de situatie van jouw dagelijks leven mee. Immers, de inpasbaarheid van een gezond leven in jouw dagelijks leven, is uiteindelijk het ultieme doel.

Meer dan trainen

De voordelen van bedrijfsfitness zijn omvangrijk. De werkgever krijgt een fittere werknemer terug, en de werknemer werkt op een constructieve manier aan zijn of haar vitaliteit tegen de helft van de kosten.

Een Personal Trainer levert een belangrijke bijdrage aan jouw algemene gezondheid. Je fysieke, maar dus ook je mentale gezondheid is zeer relevant. Onze personal trainer maakt een analyse van jouw bewegings– en voedingspatroon én van ouw persoonlijkheid. Aan de hand van deze analyse weten we welk trainingstraject gevolgd moet worden voor het behalen van jouw doelstellingen. Tijdens het trainingstraject leer je elkaar dan ook beter kennen hetgeen maatwerk mogelijk maakt.

Niet zelden krijgen we dan ook feedback van klanten, dat de Personal Trainer het leven kan veranderen van een klant. Trainen, voeding en leefstijlcoaching, zijn de pijlers waarmee de Personal Trainer jou gaat leren die duurzame balans in jouw leven terug te brengen.

Sta je open voor een gratis intake? Reageer dan nu hieronder.

 

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About