m

Meer dan alleen een fitnesscentrum te Spijkenisse

Van Fitnesscentrum Spijkenisse naar een Healthstudio Spijkenisse

Wat is het verschil zou je denken?
Eigenlijk kan je het verschil al enigszins uit de woorden ontleden. Een fitnesscentrum, is overwegend een prima plek om je beweegdoelstellingen te halen, maar het is veelal een plek waarin je nog al eens verdwaald kan raken.

NextStep Healthstudio is dé plek om letterlijk en figuurlijk weer in beweging te krijgen. Een plek waar je veilig en verantwoord kan trainen, en waar nog aandacht is voor het individu, omdat je altijd traint op afspraak. Nextstep Health Studio te Spijkenisse, is dus veel meer dan alleen een fitnesscentrum.

Fit met Personal Training

NextStep Healthstudio is aangesloten bij het kennisnetwerk LIJFSTIJL Coaches. Hiermee is kwaliteit van de begeleiding gewaarborgd. Trainen op een veilige en verantwoorde manier  gaat altijd vergezeld met voedingsadvies.

Fit met Personal Group Fitness

Vind je trainen in kleine gezelschappen wellicht meer motiverend en betaalbaar?  Een Small Group bestaat uit maximaal 9 personen. Bij deze omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Een small groep trainingssessie duurt 55-60 minuten en hierin kan je werken met je eigen doelstelling: afvallen, revalideren, sterker worden alles is hierin mogelijk en er wordt een programma speciaal voor je gemaakt.

Lage kosten

Er is al een abonnement voor Small Group Training waarmee je 2x per week kan trainen, en waarbij de kosten vergelijkbaar zijn met de kosten van een abonnement van een Fitnesscentrum in Spijkenisse, zonder begeleiding.

Vul onderstaand formulier in en wij laten je snel weten of er nog plek is. ▼

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About