m

Bedrijfsfitness Spijkenisse

bedrijfsfitness-spijkenisse

Fitness op kosten van de belastingdienst in Spijkenisse?

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, en toch is het voor een belangrijk deel waar.

De werkkostenregeling

Het is namelijk mogelijk dat werknemers een fitnessabonnement krijgen met belastingvoordeel. Door als werkgever het fitnessabonnement te betalen en de kosten te verrekenen met het brutoloon van werknemers, besparen werknemers op de belasting en de werkgever bespaart op de sociale lasten. Dus een win-win situatie. Op deze manier geeft de Belastingdienst invulling aan het stimuleren van het sportgedrag van werkend Nederland.

Onder de werkkostenregeling heeft de Belastingdienst deze regeling behoorlijk versoepeld. Niet langer bestaat er de noodzaak eerst een contract met een fitnesscentrum aan te gaan. Tegenwoordig kan een werknemer een eigen fitnesscentrum (of fitness-studio) uitzoeken en de kosten bij de werkgever indienen. Deze verrekent ze als vanouds met het brutoloon, waardoor zowel werknemer als werkgever besparen.

Win-win situatie

De voordelen van bedrijfsfitness zijn omvangrijk. De werkgever krijgt een fittere werknemer terug, en de werknemer werkt op een constructieve manier aan zijn of haar vitaliteit tegen de helft van de kosten.

Hoe bedrijfsfitness in gang zetten?

Vanzelfsprekend is er een overeenstemming en medewerking nodig tussen werknemer en werkgever. In ieder geval kan je als werknemer een abonnement bij ons afsluiten, waarvan wij vervolgens per kwartaal een betalingsoverzicht naar je werkgever sturen. Deze verwerkt de voordelen in jouw salaris. Ben je werkgever, bied dan deze aantrekkelijke secundaire voorwaarde aan aan je werknemers,  eventueel in overleg met je accountant.

Heb je vragen? Laat het hieronder weten, dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

 

SLUITEN

Een professionele accommodatie met gediplomeerd personeel, waar nog aandacht is voor het individu, voor een betaalbare prijs. Voor Indoor- en outdoor trainingen.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 21:00

Zaterdag:
09:00 – 16:00

Zondag:
09:00 – 12:00

Onze socials
About